Hvad er Brain waves?det er En genial genvej ind i dit mindset

for hurtigere at slippe gamle mønstre og overbevisninger og tilegne nye positive overbevisninger og adfærd.


Der ligger megen forskning på Universiteter verden over til grund.

Brain wave bygger på en teknologi, der hedder Binaural Beats.

Grundlæggende betyder det, at når du hører to forskellige lyde/frekvenser i ørerne, så bliver de “blandet sammen” til en ny frekvens inde i hovedet. Hvis du for eksempel hører en frekvens på 530 Hz i det ene øre og en anden på 520 Hz i det andet øre, så vil der opstå en tredje tone på 10 Hz inde i hovedet. Denne tredje lyd kaldes “binaural beat”.


Det er interessant, fordi der er et andet fænomen i spil inde i hovedet. Det er nemlig sådan, når vi er i forskellige humører og mentale tilstande, så opstår der forskellige frekvenser inde i vores hoved. Disse neurale oscillationer/svingninger/frekvenser kaldes for hjernebølger/brainwaves og kan måles med electroencephalografi (EEG).


Det epokegørende fænomen, der ligger til grund for musikken er så, at ved samtidigt at afspille brummelyde i dit headset, hvor de “binaural beats” matcher bestemte grundlæggende hjernebølger, så “inviteres” hjernen til at gå ind i de samme hjernebølger. Det hedder på engelsk brainwave entrainment.


Din hjerne følger altså den udefra kommende frekvens, sådan at du kan indstille dine egen hjernebølger.


Konkret betyder det, at du kan styre dit humør ved at stikke ørebøffer i ørerne og indstille musikken på det humør, du gerne vil have!